A kiválasztottak (MM4)

Csibe  állásinterjújáról az ugrott be, hogy itt mi a helyzet.
Jelentkezik 20-30 jobbnál jobb képességű szellemi lény, mert a fizikaikról ezt nem lehet elmondani, na mindegy és van 4 kiválasztási specialista, akik 3-4 lépcsős Zöldsapkásokat megszégyenítő teszt után kiválasztja a 31.-ket, aki egyébként nem is jelentkezett.
Oda tolják a segge alá az autót, meg a telefont, laptopustúl és ő lesz az Ász egy darabig, később kiderül, hogy fingja nincs az egészhez és ahelyett hogy páros lábbal rúgnák ki mint macskát szarni, elküldik tréningre majd 3,5 millás vezetői tanácsadásban részesítik, később pedig olvassuk a búcsúlevelet, amely arról szól, mennyire szeretett itt mindenkit, de hát menni kell valahová jobb helyre mert a kihívás meg a célkitűzés meg a többi szokásos zagyvalék.
Rosszabb esetben meg itt marad és  láger géniuszaként tovább pusztít és talál ki újabb agyament faszságokat mint pld. egy nyelvet beszélünk mert egy csapat vagyunk egy hajóban. Azt a fenét! mindig is magasról leszartak minket és max. addig vagyunk egy hajóban míg sorba állunk az ebédért. Ha egyszer végeznének egy olyan felmérést, hogy hányan szeretik a cégüket és a munkájukat biztos meglepő eredmények születnének…Na mindegy az a tanácsom Csibe, hogy gondolj bele! Felvesznek eladónak, kapsz valami éhbért és attól kezdve mindenki beléd rúg egyet, aki arra jár, képletesen szólva. Gondolj arra, hogy különb hivatás adatott meg neked, amit talán szeretni fogsz!

Itt sokan vannak, akik még kocsigyűjtőnek sem alkalmasak a Tescóban, főleg Zen munkahelye felé… 🙂 Aztán láss csudát milyen jól el vannak. Marvin azt mondta pár éve, hogy amíg megteheti, hogy alszik és könyvtárakat olvass ki, munka közben, addig rajta nem kell segíteni. 🙂 Nem is töröm össze magam.

9 thoughts on “A kiválasztottak (MM4)

  1. Most olvastam csak Klaty és Marvin megjegyzéseit a webshoppos sms halmaz kapcsán, lehet hogy oda kellett volna biggyesztenem a fenti förmedvényemet? Tisztelt admin most nem fogok tudni aludni nem úgy mint Te! Nyugtass meg kérlek! Szóval úgy adódott én is főnök lettem 42 évvel ezelőtt. Ha valaki félkegyelmű felhívogat, ha tudom fel veszem a kagylót vagy esetleg vissza is hívom .SICC! Ilyen is van! Egy dolgot utálok, ha este 8 után hív valamelyik balfék. Azt ki nem állhatom és simán elküldöm a picsába, de egyébként fontos, ha az ember ember marad, még ha ő is szarta a spanyolviaszt és szerintem is egy seggfej aki ebből faxnit csinál. Próbáljátok ki nyugodtan, lehetőleg este 8 után! 🙂

  2. Nos, önmagamhoz képest még én is nyugodtan válaszoltam, mikor éjjel fél 12-kor munkaügyben felhívtak… Szombat éjjel!!!
    De a reggel fél8-as hívásra ébredve már csak annyit kérdeztem, mikor a kollegina hívott: “Netán ég a ház?!”
    Amúgy munkaügyben rendelési idő 10-18-ig… Rajtam kívül betartja ezt még valaki?! 😯

  3. Ma felajánlottam, hogy vállalnám a vállalati pszichológus beosztást.
    Szerencsém volt. Saját lábamon mehettem a picsába, de a munkahelyem még maradt. Ez annyit jelent, hogy egy hozzánemértő fasszal több maradt a cégnél, akit oktatásra lehet küldeni:D
    Jó egy hajón utazni, egy csapat vagyunk…bocs! Hányok magamtól! Boááá…

  4. Őőőő…. Kiegészítéssel élnék!
    Marvin a büdös életben nem aludt a munkahelyén! 😉
    Minden mást felvállal, bármi is légyen a rágalom 😀 , de aludni, azt nem. Marvin csak ott alszik, ahol szeret lenni. Ahol nem szeret, ott virraszt.
    Tudom, Marvin a hülye, de ezen szokásán már nem bír változtatni. 😉

  5. Tudod, Nyilas…az nem elég, ha én tudom, hogy többre vagyok hivatott. A mai sajnálatos helyzetben legtöbbször az előszobáig sem jutok el, ahol esetleg bizonyíthatnám egy beszélgetés alkalmával a rátermettségemet. Papírokat nem tudok felmutatni. Kiváló anyaságról nem adnak bizonyítványt…bár meg lehet kérdezni a nagyobbik fiamat, aki Japánban tanul egyemen, vagy a Kiskorút, aki szintén tisztességesen tanul…nyelveket is…Szégyen gyalázat, de életem egy része tisztes anyaként telt el karrierépítés helyett…most sem bánom…csak szívok…boldogan, mert a fiam ma is írta, hogy “szeretlek Anyukám”…

  6. into the Jerome Armstrong Fitness System Blueprint PDF download? Looking for no nnnesose fitness program that offers you exactly what you want, then Jerome Armstrong Fitness System Blueprint PDF download

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük