Jelentem, én megnéztem! Illetve majdnem megnéztem, mert a színes, szélesvásznú onlány közvetítés kb. a kétharmadánál elakadt, s nem volt indíttatásom arra, hogy újrakezdjem, esetleg elkövessek valami oly borzalmat, hogy le is töltsem, kiírjam, arany borítót gyártsak hozzá, és feltegyem díszként valamelyik polcomra.
Azt nem tudom, hogy a 20th Century Fox illetve a Fox Television Network mit szól ahhoz, hogy egy magyarországi párt lelopva a 24 ötletét, az átvezető anim karaktereivel együtt, de ezen a lényegtelen dolgon ugorjunk, hisz nem csúf dolog a lopás, főleg ebben az országban igen megszokott cselekedet. Ezt Viktorunk is tudja, mikor reggel a gyermekei egyike felteszi a kérdést:
– A mi kocsinkkal megyünk?
– Igen, ha el nem lopták az éjszaka.
Hhhmmm…. reszkess yard, mert ha Viktorunk kerül uralomra, akkor itten nem lesz autólopás, és a zösszes rendőr vér fog pisálni ennek érdekében!

Jóóvammá….. túl kritikus vagyok.

Szóval, a filmből megtudhatjuk, hogy Viktor szerető családapa, ki csókkal búcsúzik nejétől, ki elviszi gyermekeit reggel a suliba, ki nem tud vezetni, ki tisztelettel magázza a kollegáit, ki nincs egészen tisztában a törvényekkel, ki jó humorú, vagy legalábbis azt hiszi. Kinek Ákos dalol a verdában, mit Viktorunk csendesen énekel: “Alig hitted, hogy egyszer ez is eljöhet még….”
Hát igen, 16 éve még csak egy pár ember gondolta, de ők is gyorsan megrázták a fejüket, majd gondoltak valami másra.
Aztán komolyra váltunk, s jő a rendőri brutalitás. Mondom! Nektek végetek lesz, két és fél évig parázhattok, hátha nem ő nyer…..
Mindegy! Viktor jó, Viktor érzékeny, Viktor bevallja, hogy saját tévét üzemeltet, amolyan netes tévét (Héééé egy már van, hisz ott a HírTV, vagy mi, azt ne hallgassuk el), Viktor mindenkit meghallgat, és Viktor küzd, te meg bízva bízzál.
Elnézést Madáchtól!
Már alig várom az Ibolya TV-t! Ahol Dávid Ibolyánk ül a fodrásznál, bemegy vásárolni a váci utcába, ahogy regél az régi ügyvédi történetekből, ahogy komolyan, úgy üzletasszonyosan viselkedik egész nap, visszafogott, néha félmosolyos mondatokkal próbálkozik egy középutat találni a politika erdejében.
Aztán jön majd a Jani TV. Jánosunk felavat egy rakat hidat, borzad a közlekedéstől, igazi profi módjára közlekedik az üzleti életben. Bedzsal a tőzsdére, kimegy vonattal a Ferihegy egyre, majd visszajön. Meg minden kafa.
Ohhh….. és el ne felejtsük megemlíteni (nehogymár pártállással vádoljanak) Ferencünket!
Ferenc már előadta az ő Igazából szerelemét, amolyan Hugh Grant-esen, azt egyébként is mindegyik, eddig felsorolt vezető tévéjében bent lesz, hisz köll egy főellenség, aki ellen harcolunk, olyan Jack Bauer stílusban.

Haggyámááá…..

Azt mikor fogjátok megmutatni, amikor ott vagytok egy extravagáns partin, ahol a lobbisták seregeit irtjátok tűzzel-vassal? Amikor tivornyáztok? Amikor cinkosan kacsintotok egymásra, jelezvén, hogy az előbb valamely médiában milyen rendesen hátba szúrtátok a másikat, de semmi baj, ezzel mindenki jól járt, hiszen a publicitás a lényeg, nem a mondanivaló.

Behányok ezektől, s mindenkitől, akik akár egy fikarcnyi szavukat is elhiszi!!!!!

One Response to “24 O. Viktor egy napja.”

  1. buy facebook fans Says:

    And how situation unfolds gradually accumulating the strain yet still time treading on that little difference between dark and lightweight, good and evil, is just amazing how that’s designed in relation to its sentimentality Ripley ,missed her daughters birthday because fate was cruel to her with the circumstances of her floating out into space for 57 years, after she escaped from your Nostramo.

Leave a Reply