morbid mesék 1hez

Leszedtem az elsőt, mert Katinak igaza vala és tényleg indulatos volt inkább, mint tanulságos, humoros, morbid stb.Választok más témát hiszen annyi mint a tenger! Itt van például a múltheti nagy cirkusz. Van egy minden hájjal megkent hétpróbás gazember, aki valami mondvacsinált állásban irodáskodik. Adott pár nagyon unatkozó egyén, akinek már nem elég a cigi, kávé, ebédszünet és a trécselés teljes munkaidőben, valami többre vágyik, ezért kitalálják a tollaslabda nevű játék gyakorlati alkalmazását munkaidőben, az iroda épületben, fényes nappal egy olyan cégnél, ahol élelmiszeripari terméknek álcázott folyékony valamit állítanak elő és ebből profitálnak. Na most ez még ok, de összevesznek az időbeosztáson, hiszen annyi a jelentkező! Aztán megkeresik a szakszervezetet, hogy ugyan már tenni kéne valamit, mert nem igazság hogy nem lehet egységesen tollaslabdázni, meg hogy a cég által támogatott ebédben sem volt 3-nál több hús ezért csak 1,5 óra volt az ebédszünet nem kettő és mi a faszt csináljanak egész nap ha már ez se adatik meg?

Kértem őket legyenek türelemmel és foytassák a semmi tevést ezzel legalább nem okoznak annyi kárt. (ltd. marketing way) aztán majd csak megoldjuk valahogy, meg kérjenek tanácsokat két modellező barátunktól akik munkaidőn kívül vezetik versenyautóikat a tollaslabda pályán.

Ez a két dolog számomra legalább annyira abszurd mint a szolárium és a szauna ugyanott, elképzelve a gályázókat akik gyakorta futva mennek hugyozni.

Volt egy fazon 92-ben aki mindig megpróbálta és 5-6-an tapsolva drukkoltunk neki, de a célegyneseben mindig elvétette…Volt olyan is aki a mosógépbe végezte.

Legközelebb béremelés helyett tollasütőt és versenyautót fogok követelni!

8 thoughts on “morbid mesék 1hez

  1. Ha nekem volt igazam, akkor sokkal inkább Kalty vagyok, mint Kati de a művelet érdeméből ez sokat nem vesz el! .-)

    Nálatok tényleg van ilyen??? Az fiaim közül van egy-kettő, aki naponta 20-30 tonna anyagot mozgat a saját két kezével.Ők sem nagyon mennek el hugyozni, de ha tudomásukra jutna a cégen belül hasonló unalommal küzdők neve, egész biztosan a már említett kezekkel végeznének rajtuk gyors és hatásos belezést szombat délben a Blahán!

    Mi ezért nem merünk tollasozni… 😀

    Bár nem is régen volt egy marketinges picsa, aki közölte a top management-tel, hogy igazán költhetne egy kicsit a cég masszőrre! Heti egy-két alkalomnak (alkalmanként 20 perc) bele kellene férni a munkaidőbe!
    Mondtam, ha meglátogatja a fiaimat, ők ingyen is megmasszírozzák úgy, hogy azt az életben nem felejti el! Azóta ez a kérdés nem került elő…

  2. Na jól van, persze asztalitenisz is lesz, csak azért nincs még, mert az ütőket valami Japán cég gyártja le, persze prototípus lesz, mert kicsire nem adunk, de ha mégse működne, akkor majd a Mekk Mester szolg összehozza.
    Így megy ez.
    Amúgy Katynnak: erről a mázsás dologról jutott eszembe, dolgoztam diák éveimben felétek. Egy bazi nagy üstbe kellett 25 kilós fagyott vajtömböket dobálnom. (ez kellett az érettségihez) és satnya karommal, meg csúszott is mint állat, véletlenül neylonostúl ment az egyik példány. Mondtam a mellettem dolgozó magas képzettségű foghíjas melósnak, hogy állítsa le, mert belepotyant a zacsi.
    Erre azt mondta, hogy ez tejfel bazdmeg! és annak az a jó ha kocsonyás állagú. /Kiváló szakmai dicsérettel érettségiztem.

  3. Drága Nyilas Misi! A tegnapi sokkal jobb volt, a tollasozó picsák igazán nem izgatnak, írjál inkább a rabszolgákról, akiknek nemhogy hugyozni nincs idejük, de enni sem, s amikor nyáron elbaszták a munkaidejüket, és szabadságra sem engedték őket, jutalomképpen ősszel nem kellett dolgozniuk, s a fizetésük is elérte az 50 ezer nettót. Ma azt mondtam a kollégámnak,mikor keveselte fizetést, hogy szar helyen dolgozik. Írjál arról, hogy a cégnél,ahol dolgozol, a józan ész ismeretlen fogalom, s ha valaki milliós-milliárdos károkat okoz cégnek,akkor maximum Svájcba helyezik, másik munkakörbe.

  4. To Marvin: Próbáltuk a ping-pongot, de elveszett a labdánk a poharak közt! 🙂

    To Nyilas67:
    Ha addig élek is meg fogod tanulni leírni, hogy Kalty! 🙂
    Nem olyan nehéz ám, nekem is csak két napig kellett gyakorolni, szóval ne legyéééé pesszimista!

    Még valami; a tejfölbe a nylonzacsi az OK, de vaj??? Persze nekem mint főnöknek nem kell értenem a technológiához, de ez egy kicsit “furcsa”! 🙂

  5. Na jó! Legyen meg a Te akaratod Kalty! Látod sikerült. 🙂
    Szóval a zacsis eset 86-ban történt az meg ugye még az átkosban volt.
    Szakmai gyakorlaton elsősorban a raktárat fosztogattuk és a wécében szívtuk a 12 forintos szofit. Az a tartály vagy nyilás a galérián volt kb. középen egymás mellett kettő is. A vaj az 100% mert még most is fáj a körmöm ha rá gondolok. Na most akkoriban kefirt, tejfölt és danette krémhabot gyártottak a kaka(ó) és a tej mellett, hogy ezekből melyikbe kellett a vaj az már tényleg technólógiai kérdés amit bizzunk a dolgozóidra, mert neked mint főnöknek és nekem mint tejipari technológusnak, nem kell mindent tudnunk, azonban azért elgondolkodtató, hogy ha egyikbe sem kell vaj akkor vajon mi történhetett azzal az irdatlan mennyiséggel amit bedobáltunk az évek során, két fosztogatás és dohányzás között…lehet hogy titokban vazelin is készült ott egyfajta cafeteria juttatásként?

  6. Szia Zen!

    Ezt az vas szűzes dolgot miért kérdezed? Természetesen a MAGYAR ember szereti a rockzenét. Kárpátia, Oi-kor, Über Alles stb. Én is kedvelem, bár manapság már a keményebb vonalat részesítem előnyben, de van Maiden is, a több terrabájtos otthoni archívumban.
    Misi -jópofa! de az elvtárs és a Szállasi vonal jobban tetszik. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük