Megnéztem este (hajnalban) egy pár webes statisztikát, s ottragadtam a hungariantop1000 oldalán.

Figyelj, mondommivan!
Mit csinál a magyar ember a számítógép előtt, fontossági sorrendben.
Asszongya. Először is, vesz egy kutyát. Vagy nézi őket, nem tudom, de 37000 látogató naponta már csak elvisz egyet-egyet. Majd ha vett egy kutyát…. nem!
Ha vett egy kutyát, akkor nem keres társat, így látszik, hogy kevés kutyát vesznek, hisz a második helyen, mindjárt van egy társkereső. A neve érintés, s minnyá bereggelek, mert olyan lélekemelő e név.
Ezt követően elmegy képeslapot küldeni, mert hát jól megismerkedett a páciensünk, s még nem nyalta be magát a kiszemelt áldozatnál.
Napi 34000 látogató, én meg nem kapok egyet sem… hihetetlen. Hehee!!! De nem jött be a képeslap, így hát gyerünk vissza randizni. mert az egy hely, itt a neten (vótam ott én is 6-7 percig, míg meg nem találtam a lereggelés gombot)
A listából látszik, hogy a pasik nem tudnak felszedni senkit, így mindjárt mennek motort nézni, mivel az szebb halálnem, mint nő miatt kimúlni (hhmmm….. ezen most elgondolkodtam).
Se kutya, se nő, motorra meg nincs pénz, ezért keressünk egy warez gyűjtőhelyet, hol annyi a pornó, mint égen a csillag. Mert hát ekkora stressz után az ember fiának, lányának könnyítenie kell magán. Miután ez megvolt, s megfogadtad azon tanácsot, hogy “ne függyé le!”, így hát gyerünk a géphez, azt a pornó mellett letöltött filmhez keressünk feliratot, mert idegen nyelven sem beszél a magyar.
Szerettünk, csalódtunk, küldünk, élveztünk, moziztunk, irány a bulvár, mert köll a nyálat folyatni, ha még maradt. Net-cafe a nyócadik helyen, a maga 12000-res táborával. Itt tudjuk meg, hogy….. öljön meg valaki, ha belenézek…..
Mégis találtunk a nagyi zsebében valami aprót, vegyünk hát motort, hisz szezonja van, vagy mi. Majd megmutatjuk, hogy jobban el tudjuk találni a szembejövő motorost, mint akkor, az, a híradóban.
Megvettük! Tood miből tudom?
A tizedik, tizenegyedik helyen mi van?
Idő….járás…..jelentés!
Esőben már csak nem motorozunk, vagy mi. (ezt a “vagy mi”t már kétszer írtam, de rá vagyok kattanva)Fuck U

Behányok, komolyan! Innentől kezdve hirdetések, játékok, számítástechnika, pornó, társkereső, képeslapküldő, hirdetések, játékok, számítástechnika, pornó …stb, stb…

Azon csodálkozom, hogy a gondolkodás csarnoka hogyan érhette el a 77. helyet. Szerintem elírták. Száznál tovább nem mentem, úgyis felesleges.
Na jóó, a könyvbróker a 189. a kortárs magyar festőművészek portálja pedig a 195.
Na most ez nem azt jelenti, hogy engem valami szépirodalmi remekmű ringatna esténként álomba, s rongyosra használnám a múzeumi bérletemet, csak elgondolkoztam.
….vagy nem…

Leave a Reply