(Jajj, hát gyorsabban értem haza, mint számítottam, s mielőtt még életem egyik legfontosabb beszélgetésére mennék, feldobom ide, amit reggel írtam. Az fontosabb, erre meg ráérek, na….)

Most komolyan! Én nem tudom megérteni az embereket. Úgy senkit általában. Nem hiszem el, hogy senkinek nincs más dolga, nincs annyi gondja-baja, hogy foglalkozzon azzal. Most ezt bárki veheti személyeskedésnek, kurvára beleszarok, minthogy egyéb másba is, mivel nekem, igenis vannak fontosabb dolgaim. Sőt, ha abszolút nem lenne más dolgom, akkor sem jutna soha eszembe fikciókat kergetni, vagy visszanyúlkálni folyamatosan a múltba, sustorogni mások háta mögött. Az utóbbi háborít fel a legjobban, mert ha érdekelne például, hogy az én hátam, s ebben a mocsadék, összeszart kerületben a hozzám közel álló oly kevés ember háta mögött milyen dumák mennek, akkor valószínűleg szívrohamot kapnék (így is hallok egyet, s mást), majd ha túlélném, akkor gyógyulásom első perceiben vennék egy kibaszott nagy puskát, azt elmennék vadászni. Fuck!Évek óta más sem hallok már, mint magyarázkodásokat, meg sejtelmes én mindent tudok nézéseket, meg sértődéseket, hátulról jövő szövegeket, és még sorolhatnám. Ha könyvet kéne írnom az ember legcsúfosabb tulajdonságairól, akkor tuti száz, hogy nem kéne 10km-es körzetnél tovább mennem. Azt nem tudom, hogy ez miként alakulhatott ki. Én még emlékszem a gyermekkorunkra, mi tele volt röhögésekkel, egymás zrikálásával, mókával, kacagással. (csak úgy jelzem, hogy az akkori gyermekkoromból két emberrel tartom már a heti/havi szintű kapcsolatot, az egyikkel együtt bringáztunk múlthéten, a másikkal meg együtt kajáltunk/ittunk nemrég) Az egész faszom társulatból nem lett más, mit egy nagy csoport sértődős kölyök. Revolúció bazdmeg, revolúció. És én nem fogok azzal foglalkozni, hogy ebből ki, s mit ért magára. Ha valakinek baja van, akkor foga magát, regisztráljon be ide, adja a véleményét, amit én elolvasok, megértem, s akár véleményezhetem is, mint mindenki más. Itten olyan színtű a véleménynyilvánítás szabadsága, amennyire csak lehet.

És ha már itt tartunk….. mivel nagyon belejöttem, bár rohadt fáradt vagyok a tegnapi LGT koncert után. Drága spanom antikrisztusos beszólása semmi más nem volt (szerintem), mint egy jó poén. Én annak vettem. Hogy ebből aztán ki, s mit szűr le, azt én magasról leszarom, s remélem a mű szerzője is. És még abba is beleszarok, ha mindenki felépít magának egy weboldalt. Hiszen ez a net lényege. Mutasd magad, cenzúra, és félelem nélkül. Amikor ez megszűnik, akkor maga a net is köddé válik. Helyesbítek! Addig szarok bele, s addig leszek csendes kritikus, míg valaki jobbat nem csinál ettől. Elég nagy mostmár a technikai háttere az oldalnak, hogy ez ne következzen be gyorsan, szóval nyugodtsággal hátradőlhetek. Mert nekem a szellemi megnyilvánulások mellett (amit itt eddig nem igazán lehet felfedezni), az ezt megjelenítendő technológia a fontos pont. Ezt meg G-portálos oldalakkal, vagy azzal a 30-40ezer websablonnal, mi a gépemen csücsül…. hhmmm….. hagyjuk.

És még mindig nem fejeztem be. Még egyszer, s utoljára szeretném közölni mindenkivel! Beleszarok, hogy az eddig feltett képekkel kinek, s milyen baja van. Ha genya lennék, akkor azt mondanám, hogy én fotóztam az egészet, meghamisítom az exif infót, azt jöhet bárki, bármivel. Egyébként meg azt nem értem, hogy ha eddig jó volt, meg poén, s lehetett rajta röhögni, akkor most mi a fasz változott. Amikor először megláttam a Csaba képeit az utolsó buliról, akkor majdnem belehánytam a klaviatúrába, s ez nem a fotós, vagy a buli hibája volt….. értsd ahogy akarod. Ha ilyenek lesznek ezek után, akkor köszönöm, de nincs az az adathordozó, mire én átvenném őket, és nincs az az isten, kinek kedvéért feltenném bárhová.Uuhh….. most még írtam volna egy csomó mindent, de behatások vannak, s megzavartak, elfelejtettem.

Volt valami gondolat arról a szóról, hogy barátság, mit én nem tudok értelmezni, mivel eddig az összes, szinte az összes, kit annak véltem, az valamilyen oknál fogva úgy érezte, hogy bele kell szarnia abba, mit egyesek léleknek neveznek. Azt ez egy vadidegennel még elfogadható, de egy olyan izével, azzal a baráttal, vagy mivel, hát azzal nem, az örökre (értsd:örökre) elmehet…. még az sem érdekel, hogy hova, mert számomra az ilyen meghalt. Szóval, nekem senki se ejtse ki a száján a barátság szót, mert azzal az évek hosszú folyamán tele lett a hajam. És ha tudod miről beszélek, akkor…..tévedsz!

Akarok még valamit?

Áhhh…. franc sem tudja!Hát, neked mi a véleményed?Jah, még valami, de most már komolyan befejeztem! Azoknak, kik azt mondják, ez a lap csak kb. 4 embernek van, illetve ennyien használják, azt üzenem, hogy ezek szerint öten, mert ha így tudja, akkor látogatja a lapot. Nagyon sajnálom, hogy nem tudok bemutatni látogatottsági statisztikákat, mert a web és a blog két külön történet, együtt nem lehet értelmezni, főleg ha kihagyva a kezdőlapot, egyből valaki a blogra irányul. De szárnyal a hely, jobban, mint bármikor. És nekem senki ne merje mondani, hogy azért nem működik egy ilyen megmozdulás, mert esetleg nem tetszik a képek által mutatott publicitás. Vér ciki, hogy eddig három regisztrált tag van, abból kettőnek semmi köze (hála annak a magasságosnak) Lőrinchez. Vér ciki, de ez van. S tood miért? Mert mindent szétbaszott a folytonos álnokság, egymás mögött suttogás, fikciók gyártása, hazudozás, sértődöttség. És ne mondd, hogy képzelgek, mert én tudom milyen volt az elmúlt évem, s ha nem is látszik, de ismerem a hátam, s más háta mögött lévő sztorikat, eszméletlen kitalációkat.

Leave a Reply