Rám maradt…

Posted by: Kalty in Megmondom a Tutit! Add comments

…, hogy lerántsam a leplet a rush4you nickname mögött rejtező személyről.

Gondolom ezt azért is megtenni, mert a “régvolt” mégiscsak egy szűk közösségi oldal, ahol jó ismerni a másikat, valamint tudom, hogy rajtam kívül itt más is ismerősét fedezi fel benne, illetve hallott már legendáiról.

Az említett nevet Sz. Erik barátom – kollégiumi utolsó évemben szoba,-háló,- és élettársam – bitorolja. A gyűröttebb arcú, 30-as éveiben járó Bercsényis felhasználók még emlékezhetnek nem mindennapi ábrázatára, kalandkedvelő jellemére, valamint az Ő, illetve velem együtt közösen viselt dolgainkra.

Ha most szarnék a személyiségi jogokra – ahogy általában – feltölteném a képet, amivel egész életében zsarolni fogom, de ettől most eltekintek barátságunk huzamosabb ideig történő megőrzése érdekében. 🙂

Persze ha engedélyezi az egészen más… 🙂

Annyit érdemes tudni róla, hogy olyan településen képes létezni gyerekkora óta, ahol a 3. évezred küszöbéig nem volt templom (???)! 😀 Ez nyilván okozott némi anomáliát személyiségfejlődésében, de ezeket leszámítva jó munkásember, aki szeret kerékpározni, zenét hallgatni ( állítólag ezt tudja is, vagy legalábbis Ő ezt hiszi… 😀 ), érdeklődik a motorsportok és az informatika iránt és azon kevés emberek közé tartozik, akiknek vannak saját gondolatai, ha ezeket nem is mindig érthető formában kommunikálja. Szóval hozzám hasonlatosan afféle meg nem értett zseni… 😀

Mindez csak azért, hogy tudd, hogy értsd…

PS:

Zap! Remélem, észrevetted a Rush csatlakozásában fáradhatatlan propagandamunkám eredményét!

Jönnek még…

… sokan.

“Ma még csak egy katona, holnap a világ!” 😀

No Responses to “Rám maradt…”

  1. rush4you Says:

    hemm hámm himm… mit is lehetne ehhez hozzátenni? illetve nekem illik-é nyomni erre egy förstös kommentet?
    hát megleptél Kardán barátom, az már fix ( kardán megnevezés már csak személyiségi jogok miatt:) rush nicknek semmi különösebb oka, csak mindenhol így vagyok voltam regisztrálva, jelszavam is mindig ugyanaz mindenhol, csak blogtagoknak mondom el : “nalunkamunkabecsuletesdicsosegdolga”
    namost a templom ügy: volt itt anno temlom, csak földrengés miatt leomlett, vagy omlott na! De erről egy új posztban, hogy szokja a testek, nyomok egy i szív füzitő contestet 😀
    képek feltöltése nem képtelenség, nem félek megosztani őket, mivel minden nap ezt a pofát hordom az utcán, tehát lehet az emberek többet kaptak már, mint amit elviselni lehet.

    gyermekkoromtól az nem valódi állítás, szóval kiestél, majd tölts ki egy jakupcsekket hehe..
    alapvetően elég annyi, hogy annyira vidéki vagyok, hogy szentendrén simán eladtak volna falusi kuriózumként, ha asszonykám nem fogja a kezem ( Ő civilizált betonrengetegi )

    igen szeretek kerékpározni, de ez inkább már csak szeretet mióta nyomorult fókám nap mint nap velem jár.

    mivel megnemérett vagyok, lehet kérdezni 😀
    free tibet, porszívózzunk mandalát!

  2. szasa Says:

    nem tom miért, de volt egy ilyen tippem, hogy Erik rejtőzik a rush név mögött. 😛

  3. Zaphod Says:

    Én leszarom ki, milyen névvel, hogyan erre, ha sírok a röhögéstől!:-D

Leave a Reply