…. filmforgalmazók, s stúdiók elmehetnek a sunyi picsába. Megmozgatják az egész földgolyót, lefizetnek mindenkit, hogy visszaszorítsák a kalóz mozikat, mik a neten, s egyéb úton-módon terjengnek, de az, hogy a saját portájukon sepregessenek, az smafu. Itt csücsül a gépemen a Bourne ultimátum, mit majd október 25.-én mutatnak be. bourneAugusztus elején volt az amcsi premier, s csak azért nem volt a gépemen a film, mert a felirat csak hétfőre vált publikussá. Hogy kerülhetett ide? Az, hogy jogosan van-e itt, az nem kérdés, hiszen a magyar jogszabályok még mindig azt mondják, hogy amit csak akarok azt töltök le a netről, s használhatom, amíg nem üzletelek vele. Élek jogaimmal. bourneNode térjünk vissza. Hogy is kerülhetett a netre? Méghozzá DVD minőségben, nem holmi szutyok kamerás módban? Mozi premier után egyébként is hogyan lehet DVDrip-et készíteni, hiszen akkor még elméletileg csak szalagon forog a film. Nekünk csak ne sírjon a szánk, hogy nem fizetnek meg minket, és máshol sokkal jobb. Ezek szerint Hollywood, a csillogás fellegvára sem tejjel-mézzel folyó Kánaán, ha jól megnézed a következő képet: bourne
igen, jól láthatod a beégetett Universal Studios feliratot, a az alatta futó számsort. Igen, ez egy gyárból kihozott, még friss, s ropogós nyersanyag. A Bourne ultimátum 125 millió dolláros költségvetéssel dolgozott, ami úgy 26250millió, tehát, huszonhat és fél milliárd forint.

70,2 millió dollárt hozott augusztus első hétvégén, a másodikon már csak 33 milliót. Valaki rohad szarul oszthatja el ott a pénzeket, ha az a szerencsétlen melós ilyen tolvajlásra volt képes.
bournebourne
De én ennek spec örülök! Odaát is szopatják az embereket, mint ideát….. Bbaaahhh…

Leave a Reply