Utód project jelentés

Posted by: Kalty in Hírök! Add comments

Örömmel tudatom az érdeklődő közönséggel, hogy hosszas tervező és 9 hónapnyi kivitelező munka után 2008.04.23.-án hajnali 4:50-kor sikeresen üzembe helyeztük a “Család” Utód 2.0 modulját, ami a sikeres próbaüzem után a Kitti nevet kapta.

kep-012.jpg

A modul paraméterei – 52 cm hosszúság és 3880 g súly – megfelelnek a specifikációkban megfogalmazott határértékeknek.

A próbaüzem ideje alatt megbizonyosodtunk az alapvető rendszerek működéséről, valamint vizsgáltuk a modul Utód 1.0 modulhoz való kompatibilitását is. Minden eredmény megfelel az elvárásoknak.

kep-016.jpg

Sortware oldalon még vannak bizonyos problémák, ugyanis hibaüzeneteket nem kapunk, de minden generált hiba automatikusan futtatja a “sírás.exe” alkalmazást. Már dolgozunk a kommunikációs software fejlesztésén, de eddigi tapasztalataink alapján, ez még több hónapot is igénybe vehet.

Kutatjuk továbbá az okát annak a furcsa jelenségnek is, hogy Kitti képes “stand by” üzemmódban is üríteni a Lomtárat. Bár a későbbiekben ez okozhat komolyabb gondokat, jelenleg nem ez szerepel a javítási lista első helyén.

A gépkönyv alapján, bizonyos fejlesztések után önálló helyváltoztatásra is képes lesz, de addig nagyon sok beállítást kell még elvégezni, illetve finomítani.

Mindezeket figyelembe véve azt kell mondjam magam és operátor társam nevében is, hogy elégedettek vagyunk. Tudjuk, hogy rengeteg munkánk lesz még az Utódokkal, de ennek ellenére mindenkinek csak javasolni tudjuk egy ilyen modul beszerzését. Akár az 1.0, akár a 2.0 verzió mellet dönt az ember, mindenképpen nagy örömét fogja lelni a modul(ok) puszta működésében is.

No Responses to “Utód project jelentés”

  1. Zaphod Says:

    Naaagy gratula!!!!
    😀

  2. petike14 Says:

    Gratula Utód 2.0 -hoz 🙂

  3. szasa Says:

    Még egyszer gratulálunk a gyerekhez.
    Másrészt volna egy olyan kérdésem, hogy ződbe nem volt? 😀

  4. Zaphod Says:

    De még senki nem kérdezte meg, hogy ki az apa!!!!!
    Gyáva gyíkok….

    😀

  5. Kalty Says:

    Csak, hogy válaszoljak a felvetett kérdésekre:

    Először is, amennyire én tudom az Utód modulok olyanok, mint a T-modell. Van belőle sok szín de főleg egy. Na ezért nem lett ződ, meg azééé, mer utálom a ződet!

    Az apa kérdés pedig egyértelmű. Aki nyugtázza Kitti szépségét, abban fel sem merülhet ilyen kérdés, mert az egyértelműen rám utal. Azt tudjuk, hogy Zap-nak vannak bizonyos gondjai a szemével, illetve a látásával, így neki ez elnézhető ez a kérdés felvetés! 🙂

  6. aniss Says:

    Gratula!!! 🙂 Nagyon szép kislány! 🙂

Leave a Reply