Az után érdeklődnék, hogy vajon miért kellett lekeverni – a régóta várt – Kaliforgia című sorozat utolsó 10percét? És ha a hajnali 4órás vetítés utolsó 10percét is lekeverve sugározzák, akkor lesz e lehetőségük ismétlésre a közeljövőben, vagy csak akkor tudja meg az ember a történet végét, ha lelopja a netről?
Válaszukat köszönöm!
Üdvözlettel!
Király Gábor

Tisztelt Előfizetőnk!
A műsorunkkal kapcsolatos visszajelzését köszönettel megkaptuk. Nagyon sajnáljuk, hogy egy előre nem látható technikai probléma miatt a Kaliforgia c. sorozat első részének utolsó perceit nem élvezhette. Munkatársaink a problémára reagálandó azonnal kijavították a hibát és a fennakadást megszüntették így a műsor hajnali ismétlésében már a teljes epizód került adásba.
Műszaki munkatársaink jelenleg is dolgoznak egy új biztonsági fejlesztés beiktatásán, amely a jövőben garantáltan kiküszöböli majd ezt a rendkívül ritka és ezidáig még soha nem tapasztalt hibalehetőséget is.

A sorozat rajongóinak megnyugtatásul ezúttal tájékoztatjuk Önt, hogy most szombaton – november 10-én – 22:45-től nézőinknek ismét lehetősége lesz megtekinteni ennek a nagyszerű sorozatnak az induló epizódját.
Köszönjük megértését és amennyiben ideje engedi, kérjük küldje el nekünk a lakcímét, hogy postázhassunk Önnek egy kis figyelmességet amely talán némileg kárpótolja majd az Önt ért kellemetlenségért.

Üdvözlettel,
Az HBO Magyarország csapata

HHhhmmm…..

Leave a Reply