Európa, Kiadó? legyéott!

Posted by: rush4you in Hírök! Add comments

Gondolom nem ismeretlen az itt lakók körében, a hírlevél mint olyan. Tudjátok azaz

amire feliratkoztok, aztán meg ” mi a fasz ez itt”kijelentéssel töröltök egy idő után.

Na, velem is ez történt ma miután átfutottam kb 80 olvastlan emilemet, és a gödör klub méljében bele volt csomagolva címbeli csoda  ( om mani padme hum ), azaz EURÓPA KIADÓ KONCERT SZEPT. 11-12 BALATONNAL PSZIHÓ MUTÁNSOKKAL ÁGIVAL STB-VEL.Na ez a havi faszaság 🙂

ui: Kalty akkor a pesti csövezésünket egyeztesd Anyabálványunkkal ( akit puszilunk )  üdv

No Responses to “Európa, Kiadó? legyéott!”

  1. Kalty Says:

    Na ezen is túl vagyunk!

    Bár az itt megforduló emberek viszonylag kis hányada van tisztában az Európa Kiadó munkásságával, mégis el kell mondjam, nagyon nagy buli volt! Első sorból üvöltöttem végig az egészet, így nem is maradt túl sok hangom a végére, de fiatalodtam vagy 5 évet az tuti! 🙂 Képeket nem tudtam készíteni, mert nem vittem a gépet, de legközelebb nem követem el ezt a hibát!

    Ami az érdemi információra várakozó közönséget érintheti, az az, hogy gyakorlatilag e miatt a koncert miatt hagytam ki a pokert. Bár a szervezés sem volt az igazi (tekintve, hogy 14:00 körül lettem informálva a 16:00 körüli kezdésről). Egy hétvégére egy lazítás fér bele ( a családdal is lenni kell valamit), és bár soha nem hagytam ki a pokert, ezt most nagyon nem bántam meg!

    Örök hála Rush-nak az infóért a szervezésért, legközelebb ugyanott, ugyanígy! 😀

Leave a Reply