A Király Gabi még mindig be tud hányni a Lőrinc, és vonzáskörzetében élők szarkeverésétől, undorító, irigy, álszent, hazug megjegyzéseitől. Mindezt büszkén vállalja, nem suttogva mások háta mögött, aljas mód, gátlástalanul. Tutiszázra veszem, hogy ezt a bejegyzést olvassa, kire érthető, és nem fog sohamár magába mélyedni, inkább adok neki ezzel a post-al még valami témát, mit jól ki lehet beszélni, indulhat a pletyka, lehet fikciókat varázsolni. S ha valamii problémád lenne a gerinceddel valaha, akkor tudd, hogy mindenkinek az fáj, mi a leggyengébb.
Ezzel a nagy mondattal, s azzal a tudattal, hogy nem hányom telibe miattad / miattatok a klaviatúrát, szeretnék neked, s sleppednek kellemes, pletykákban, és hazugságokban gazdag életet kívánni, és a heti kétszeri epehányásod csökkenjen mondjuk másfélre…

Ps: Tudom kikről írok, de csak egy valakire való tekintettel nem vések ide neveket! Csak egy valaki miatt nem borítok bilit! De azt tudnotok kell, hogy olyanoknak pofáztok, kik pont annyira nem tudják tartani a szájukat, mint ti magatok….

Ps2: Akinek nem inge, az kussol szépségesen!

Mélységes undorral, és hányingerrel!
Király Gabi

Leave a Reply