Hírek!

Én asszem kezdelek szeretni titeket, hogy jönnek szép lassan a regisztráltak, jönnek az írások.
Mondjuk röhögök is, mert mi, akik elindítottuk a lapot, szóval nekünk van a legkevesebb írásunk, de hát ez nem rólunk szól, s ha visszanézek, hát nem félek attól, hogy a gondolataink nélkül maradtok! Elég, ha ti féltek attól, ha beindul az agyunk, kezünk a klaviatúrán…. 😉

De nem is erről akartam írni!
Levettem a szavazást, mi a fórum ötletéről szólt, mivel letelt a határidő.
Mi is legyen… mi is legyen…
70% felett volt, kik szerettek volna fórumot, s abban publikálni, érdeklődni, működni. Ez egy szép eredmény, látom, hogy van rá igény. Viszont, ha az egyedi látogatók népes táborát nézem, s arra vetítem azt a 15….illetve 14 embert (mert én is szavaztam), akkor az még pont elég annyira, hogy hümmögjek még egy kicsit.
Így hát légyen most egy kis szünet, s pár hónap múlva feldobom ismételten ezt a kérdést. Addigra remélem egyre többen leszünk, egyre sikeresebb lesz ez a téma, és ha legalább 2-3× ennyi szavazatot össze tudunk hozni a fórum ötlete mellett, akkor ígérem, hogy nekiugrom (addig meg van még min dolgoznom még sok helyen… 😕 ).

Szóval, hajrá! Írjátok ki magatokból az összes jót, s rosszat, mit adhat egy munkahely, annak keresése, elhagyása, s minden egyéb, mi vele, illetve a sorsaitokkal kapcsolatos!

Jah, és terjeszteni, terjeszteni, terjeszteni!  😉

Üdv!

Zaphod

Ps:  A fórummal kapcsolatos ötleteket, felvetéseket, kérdéseket a Rólunk című oldalra várom!

1 thought on “Hírek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük