Köszöntő

Sziasztok ti Lógosok !

Aki ennyit tud ide írkálni, az nem is dolgozik, tehát kamu ez a “Kíváló dolgozó” szöveg.

Ha valaki felismer engem az igazán tudhatja, hogy én tényleg KÍVÁLÓ dolgozó vagyok.

Ennek szellemében köszöntök minden  kedves regiíztrált tagot, különösen a kedves “ZAPHOD-ot” !!!

7 thoughts on “Köszöntő

  1. Kedves Csezsó !

    Zaphod iránti vonzódásodat mélyen megértem, mert szép szál legény, de úgy tudom a nők kötik le elsősorban érdeklődését, utána meg a gyerekautók. A kiválódolgozó átvitt jelentésű szavak kombinációja csak bizonyos fokú intelligenciával lehet megérteni a lényegét. Ha sokat olvasod majd szuperlatívuszokban mérhető írásaimat, talán ragad rád valami…bár én is a nőket részesítem előnyben, de ki tudja? a kihívások, a célkitűzések, meg a teljesítménykultúra világában már ez is elfogadott dolog. 🙂

    • Nyilas67 “Barátom” !
      Először is szeretném tisztázni, hogy én is a női nem iránt érdeklődöm. Tehát vagy elértettél valamit, vagy az a bizonyos “inteligencia” túlzottan működik nálad. Nekem viszont vannak barátaim a szó igazi értelmében, és nincs benne semmi speciális. Remélem neked is vannak. A “szuperlatívuszokat” meg ezután nem csak olvasgatni fogom, hanem megpróbálom majd az én szerény képességeimmel megérteni, de ha véletlenül nem megy remélem segítesz nekem. Előre is köszönöm. Különben úgy tudom tudod rólam, hogy van 3db fiam azokat nem férfiak szülik, illetve nem a piacon vettem Őket. Egyébbként csak üdvözölni szerettem volna a régebbi tagokat.

  2. Jól van na! maradjunk a szerény képességnél. 🙂

    A barátaimat épp lecsukták valami belvárosi ingatlan balhé miatt… ráadásul Zusi is régóta ül, de mindig akadnak újak. Itt van pld. ez gyurcsányi, az új népirtó csomagjával, mondta hogy lehetnék leépítési biztos, pár milláért. Vonzó szakma meg minden és nagy jövője van, de én inkább itt vagyok veletek gályázókkal, mert olyan jó minden nap megalázódni!

  3. Maradjunk a szerény képességeknél… Mi az a “szuperlatívusz” ? Én nem tanultam ilyet! 🙁 Pedig úgy tudom hasonló középiskolás voltam én is! 🙂

    Valami ilyesmi? Lásd alább:

    A Lactobacillus Acidophilus barátságos baktérium a szájüreg, a hüvely és a vékonybél természetes védelmet nyújtó lakója. Jótékony hatása főleg abban rejlik, hogy tejsavat termel, ezáltal gátolja a kórokozó bélbaktériumok szaporodását, és enzimek termelésével segíti a tápanyagok (különösen a tejcukor) emésztését.

    A Lactobacillus bulgaricus az aludttejben megtalálható baktérium. Állandóan jelen van olyan emberek emésztőrendszerében, akiknek étrendje nagy mennyiségű aludttejet tartalmaz. Megfigyelések szerint ezek az emberek egészségesebbek és hosszabb életűek az átlagnál.

    A Lactobacillus bulgaricusnál is hatékonyabb baktérium a Lactobacillus Acidophilus, amely 10 napig vagy olykor tovább is képes életben maradni az emésztőrendszerben.

    A sörtől, később “szuperlativusz” lesz belőle? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük