Majálison

Sziasztok!

Kiszabadultam egy kicsit a diliházból, kaptam eltávot a hétvégére a majálisra, a többi hülyével együtt.

Na szóval kaptam lufit és sok aggastyánnal felvonultam A Dózsa György úton, nem is értem miért így hívják? Miért nem gyurcsányi böszmeség útja pld.? A Hősök tererére érve, ez is, miért nem libajnai tér? Szóval arra lettem figyelmes, hogy menet végéhez csatlakozott egy rakás szar, akarom mondani fiatal, piros-fekete színű zászlóval és kamaz tipusú teherautójukból,, a döntsd a tőkét, nekem már egyébként nagyon ismerős, szavai töltik be teret. Ez annyira  fenomenális érzéseket keltett bennem, hogy gyorsan félrelöktem az egyik járókeretes szakszervezeti vezért és behúztam a sátrak közé.  Ott meglátván egy felíratot amire az volt írva: ZÖLD BALOLDAL kiváncsi lettem. Mert úgye piros, meg vörös, néha lila az úgy már megszokott, de zöld? mi fasz lehet ez? Na kellett nekem érdeklődni, belecsöppentem che gevara, kádár, marx, lenin és sztalin elvtársak életnagyságú képeibe és minden hangszóróból szolt a fel-fel proletárok. Még jó hogy nem ettem elötte.

Na mondom…leülök már egy félre eső sátorban hogy kipihenjem a megpróbáltatásokat. Kaptam egy fél libát, sok van belőle mostanság…aztán arra leszek figyelmes, hogy egyre többen ülnek mellém, …-a faszom tele, én mint jól nevelt úriember persze nem lökdöstem le őket a pusztulatba, hanem türtem, mikor már 20-an lettünk és megjelentek kamerával, meg mikrofonnal és a sötét alakok is vezetékkel a fülükben, kezdett gyanus lenni a dolog, hát erre nem bevonul tamás gáspár, hagyó, meg pár  szélütött ávós az élükön libajnaival! már csak balóné morvai hazaáruló krisztina hiányzott, de vele is sikerült talalálkozni,  de erről máskor, diliházban jobb esküszöm. Ott legalább csak a megszokott faszságokat kell elviselnem, mint pld hogy a dolgozók üdülője nem tartozik a cég üzleti érdekeltségi körébe, ezért ha odamegyek a saját pénzemen ingyen szombaton takarítani, akkor köteles vagyok soproni vagy heinekken söröket inni, hiszen nem üzlet, ha arany ászokot iszom. Diliház mondom, Diliház!!most megyek, mert jönnek az ápolók. 🙂 Lufit akarok!!!!

4 thoughts on “Majálison

  1. Kedves Nyilas! A járókeretes szakszervezeti vezért miért húztad be a sátrak közé? – Főleg miután félrelökted. Mit csináltál ott vele a sátrak között? A fél libával mi lett végül is? Libajnai milyen magas lehet ? Nem láttam még élőben…:( :)- a feje nem is olyan rossz! 🙂

  2. Te Nyilas!
    Miért nem mész te múzeumba, kiállításra, moziba, kirándulni, mittoménhova…
    Miért pusztítod ilyenekkel azt a tömkeleg agysejted?
    😉

  3. Nyilas,

    párt rendezvényen, majálison, felvonuláson szigórúan csak testre szíjazott pokolgéppel szabad résztvenni!!! Ezt neked nem mondták az ovodában?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük