Mer munka…

Mer az volt, hogy egy pár másodperces anyagot kellett összevágnom a minap. Már rég kacérkodom a Permiere használatával, de tudom, hogy minden ilyen komolyabb vágószoftver már a munka kategóriába tartozik, s még az is van, hogy piszok sokat kell hozzá tanulni mindenféle száraz szarságot.
Kinek van erre energiája, ugyebár…
Node, hát elővettem, s egy jó óra izzadás után rájöttem, hogy egyáltalán miként kell életet lehelni ebbe a hang, és videó vágó gyönyörbe.
Bár ne tettem volna.
Megdöbbentő lehetőségek vannak benne, és egyszerűen nem lehet abbahagyni a munkát vele, akkora élvezet.

És akkor itt az első saját.
Kicsit szar, kicsit pontatlan, de a zenyém. 😉
Ps: Jah, és csak azért rakom ide ki a full letömörített cuccot (az eredeti 800mega), mert a youtube élből illegálisnak minősítette.
Ágyő!

[pro-player width=’480′ height=’272′ type=’FLV’]https://kivalodolgozo.hu/wp-content/uploads/2009/05/ff01.flv[/pro-player]

12 thoughts on “Mer munka…

  1. jujj de jó..bár nekem lenne ilyenre időm…

    amúgy szerintem 1 perc után nem megy a videohoz a zene. és most nem arra gondolok, hogy csúszik, egyszerűen nem illik hozzá.

    meg mijaz hogy te animeket nézel Zap? meg vagyok lepődve.

  2. És akkor most mindenki vonuljon vissza egy pár percre valami csöndes sarokba, majd dörzsöljön ki a bal (opcionális) szeme sarkából egy apró könnycseppet Apacs sanyarú sorsának igazolásaképp.

    Ps: Kértem véleményt, gyökér? 😀
    Ps2: Valami gyökér rászoktatott! 😀
    😀

  3. Gratula a zelsőszülötthöz! 😀
    Olyan amilyen, de a tijed…, legyél büszke rá! 🙂
    Apacs drága! 🙂 Mi lenne ha nem csak kritikákat írna?! ;-)Olyan régen láttam valami sajátot…, hogy már idejét sem tudom… 🙂

  4. Zap! Ez a tiéd, és ezzel minden jót el mondhattam róla, amit lehet! 🙂

    Ha nem tudnám, hogy te készítetted szándékosnak vélném a kép és a kappan hang által indukált “meleg” hangulatvilágot, de így csak a tudatalatti érdekes játékaként kezelhető…

    😀

    Csak így tovább!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük