Nem ééétem!

Posted by: Zaphod in Szóójjá be! Add comments

Kalty!

Ezért nem értem a leveleid:

Na most nem mondom, hogy képtelen lennék megfejteni, de lehet, hogy lenne benne némi félreértés, minek következményei nem várt konfliktusokhoz vezetnének. 🙂

No Responses to “Nem ééétem!”

  1. Zaphod Says:

    Jah, és a Szasának küldött pókeres levelet meg visszabassza a hdsnet.

    Azt nem tudom, hogy engem miért fikáztok (nak), hogy Freemail-t használok.

  2. Kalty Says:

    Mer a freemail szar, de még a nőm szerint is gagyi…

  3. szasa Says:

    sajnos én is észrevettem. 1 hete semmilyen üzenetet nem enged be.
    mindegy, holnap estére megyek “dogozni”.

  4. Zaphod Says:

    Tényleg szar a freemail…..

    Lássukcsak: a google tagytestvír, ki már azt is tudja, hogy az alsógatyádon milyen csík van, elbassza a karakterkódolást. A hdsnet biztosít 20/20-as netkapcsolatot, de képtelen belőni egy levelezőszervert.

    Csúpa jó dolgok…
    Sebaj, én azért még használom azt a szaros freemailt a szaros leveleim küldéséhez, hiszen ha 10év alatt mindig elérhető volt számomra, akkor minek cseréljem le… Már úgy hozzám nőtt. 🙂

    Ti addig szenvedjetek nyugodtan, én majd nem tudom elküldeni, illetve nem tudom olvasni, de sebaj, semmi gáz! Minek is az e-mail, ha vannak monnyuk….. galambok.

  5. Kalty Says:

    Te Zap!

    Ha neked aza a fontos, hogy megbízhatóan működjön a levelezésed akkooo maradjááá az életed végéig freemailes.

    Én maradok a gmail-nél. Igaz, hogy nem működik, de legalább szép, no meg nagy is és egy rakás vicces dolgot tud csinálni, már amikor működik ( meg ha nem akkor is)! 🙂

  6. szasa Says:

    Képzeld Zap, tegnap olvastam éppen a digi szeptember 15-től bevezetendő díjcsomagjairól.
    Meg fog szűnni a mostani csomagom, helyette 30/20 mbites netem lesz, és csak 3500 ft-ba fog kerülni. 😀

    Persze baszhatom, ha úgy fog müködni, mint ahogy a blogomon írtam.

  7. Rainee Says:

    Na drágasok nekem ezért van 6 db imélcímem. 😛 Most hdsnet van 3 illetve 2 mert az egyiket kikönyörögte az Ember. És most van még 3 freemailes is. Volt gmailes is de az a legnagyobb fos… Volt citroméles is. MIután tapasztalt vagyok a kérés: mindazok aki fikázták valamely szolgáltatót legyenek kedvesek létrehozni egy stabilan műxödő kapcsolatot és kap tőlem egy doboz gyufát. 😀

  8. aniss Says:

    Kalty!
    A freemail igen is jó.Ott legalább el tudom olvasni a leveleimet…Sajnos én ehez az “aprósághoz” ragaszkodom.A freemailom már 8-10 éve megvan, és jól műkszik!:-)Az, hogy nem trendi nem érdekel.;-)

  9. Kalty Says:

    Uramisten!

    Most tényleg erről fogunk vitázni???

    OK! Nekem is volt freemailem. Igaz, hogy ennek már jó pár éve – biztosan javult valamit azóta -, de akkor nagyon meggyűlöltem. A gmail kezelőfelülete számomra sokkal megfelelőbb no meg az egyéb funkciókkal (spamszűrés. csoportbontás, chat, üzenetcímkézés stb.) is mög vagyok elégedve. Szóval nekem jó!

    Igaz az utóbbi pár hétben voltak vele gondok. Ezt mindenféle fórumokon ki is tárgyalták az idióta és a kevésbé idióta júzerek felfestve a civilizáció végét jelentő gmail összeomlás rémét, de nekem eddig nem volt vele gondom.

    Ennyi!
    Kinek a pap, kinek a papné! Én behányok a paptól, de ez gusztus dolga… 🙂

  10. Kalty Says:

    Még valami!

    To Zap!

    A gmail nem rendszeresen bassza el a karakterkódolást, csak néha. És bár az okozott kellemetlenség valós, szerintem könnyen orvosolható.

    Az megjegyzés, hogy a google már belát a seggembe is, egy kis naivitásról és üldözési mániáról árulkodik. Persze attól, hogy üldözési mániád van még üldözhetnek,de azt feltélezni, hogy csak a google gyűjt információ a júzerekről kicsit nevetséges, pláne, hogy neked van valami informatikai képzettséged is.
    Ha ilyen parád van, jobb ha visszaszoksz a füstjelekre, mert minnél több elektronikus kütyüt alkalmazást használsz, annál jobban feltérképezhető vagy és annál jobban lát a nagytestvér. Szóval kukába a laptoppal, a mobillal, a gps-sel, a bankkártyával, irány a préri aztán viva la kecskepásztorkodás!

    Amikor utoljára néztem még te is fent voltál az IWIW-en, szóval a te seggedbe is az lát be aki akar. Akkor meg miről beszélsz???

    Mellesleg, aki kíváncsi a seggemre, az nézzen bele mélyen, és hasznosítsa kedvére amit ott talál! .-)

  11. Zaphod Says:

    Hhhmmm…
    Én csak annyit mondtam, hogy annyi adatot adok ki, amennyit még anélkül megtehetek, hogy ne alkossanak képet arról, miről nem akarok. WIW-en nem adok meg semmi személyest (lakcím, telefonszám, max. rég nem szanált elérhetőségek vannak fent). Nem használok semmit, mi kapcsolódik a google cégcsoporthoz, mert nem szimpatikus a működésük, s az elv, hogy ők csak célzottá akarják tenni az értékesítésüket, ezért kutatnak a felhasználók után (levél, böngésző, stb.stb.). Tudom, hogy mennyi információ jut ki így is a webre, s ha ennek a mennyiségnek akár az 5%-át tudom csökkenteni, akkor miért ne tenném?
    Én tudom, hogy mi a full paranoia, láttam már ilyen embereket, s nem hiszem, hogy közéjük tartozom. Én csak az általam nem szimpatikusnak talált (joggal, s okkal) alkalmazásokat, cégeket és termékeiket nem használom, mert a választás joga, és lehetősége még mindig adott. És ez így jó!

  12. Rainee Says:

    Kalty most már értem miért szíd Zap! Szasa elküldte az iméledet. Az első mondaton kívül nem bírom megfejteni a karakter kódolást… Úgyhogy tényleg szomorodjon meg a g-mail. 😀

  13. Kalty Says:

    Aaaaaaaaaaaaahhhhh, hagyjad!

    Elküldtem kódolatlan, de félek nem lehetek száj a füleiteknek…

    Egy meg nem érted zseni vagyok! 🙂

  14. Rainee Says:

    Oké. Akkor most küld el az itthoni címeink valamelyikére is. Mert hogy az Ember nem megy holnap dolgozóba. 😀

  15. Rainee Says:

    Mellesleg nem az a baj, hogy egy-egy ékezetes betűt átkódol a g-mail. Hanem az, hogy az előtte és utána lévő karatereket is. Így mondjuk egy négy betűs szóból három érthetetlen s így megfejthetetlen. Tudja kérem Zseni úr… 😛

Leave a Reply