Szolgálati hólapát!

Szeretném megérdeklődni, hogy kinek a számlájára írhatom a reggelre lehullot nyirkos anomáliát?!?!?!

Nincs egy rohadt hólapát az egész házban, de legalább felhívott a tulajnéni, hogy legyek már olyan drága és verjem le  a tujákról a havat a kertben… Nincs sok, csak cirka 30 darab körben…

Úgyhogy most beöltözöm kubikusnak és eltűnök a kertben egy kis időre… Utána meg súlyos forraltborozásba fogom fojtani a bánatom, hogy miért is nem valami trópusi tengerparton dobott el a gólya!?!?!?!?!?!

17 thoughts on “Szolgálati hólapát!

  1. Milady, igazán jó ez a kép a hóemberről!!!!!
    30- as évekbeli fazékkal a feje tetején, 80-as évekbeli a “seprű”
    A lapát ? A lapát az mostani, bár lehet, hogy valaki látott már modernebb lapátot…
    Répa nincs, valami más van helyette:)
    Igen! Igen! A Tujákról le kell a havat rázni!!! 🙂 Mert megnyúlnak az ágai és formátlanok lesznek! Bocsi! 🙂 Jó forraltborozást!

  2. Radamsivot, ezek szerint sok nőnek hó volt a mellén?!?!?! 😀

    Aniss, mindjárt rákérdezek a receptre, a titkárnők gyöngyétől, de sajnos kielemezni már nem tudom, elfogyott… Biztos szublimált… 😀

  3. Igen! Sok hó volt a mellükön, de nem seperték le a havat és, akkor jött el a plasztikai sebészek ideje!:) De régebben a nőknek, legalább volt répájuk, igazi karotin,vegyszerektől mentes! 🙂
    Forraltbort felszolgálták?

  4. Lássatok csudát!

    reggel levittem a kutyát sétálni közben kiástam az autót, aztán kutya föl és meg nekiálltam a ház előtt havat kotorni. Virradt már, volt vagy fél nyolc és jövögettek a lakók sorba, ilyenkor mindig úgy érzem, éppen hogy le nem köpnek, azt gondolván biztos valami csóró takarít, aki így keresi meg a kannásborra valót. De nem így történt! volt két elvetemült aki segített nekem, így jól kezdődött a napom 🙂 tartott egészen addig míg be nem értem világszínvonalú munkahelyemre, ahol persze nem volt eltakarítva a hó, pedig itt tényleg fizetnek érte.
    Így itt is nekiálltam hetet-havat hányni, nem esett nehezemre, úgyis ezt csinálom mindig 🙂 persze itt aztán nem akadt senki, aki segített volna de legalább nem köptek le, ez is valami. csak tudnám hogy miből lesz kannásborom…?

  5. Nyilas!:) Elindultam a kannásborral és a laptoppal a kezemben, de nagyon csúszik az út és Nyugatiban valami zűr van! Úgy látom, a neten írták, valami bombákatt találtak, az építkezésen.Nem járnak a villamosok és a vonatok sem. A postát is bezárták! Megpróbálok a Metróhoz eljutni, de lehet, hogy ma már nem érek oda! 🙁 Lehet, hogy ma nem lesz kannásborod! Igyál sört!:( Viszont talán már holnap nem kell havat takarítani, , mert nem fog esni!:) Látom a köpést Zaphod már válallta…:)

  6. Kedves Nyilas! úgy meghatódtam szavaidon, hogy ha megkeresel, szívesen veszek neked 30 liter kannásbort, annyi talán elég lesz, hogy erőt meríts ahhoz, hogy kulturált munkahelyedről a szart is kisöpörd.

  7. A kannásbort? 🙂 Azt inkább ne szopogassa senki! Nem hogy igyon belőle! Akkor nem kell kiköpni! 🙂 Agresszív lesz tőle! 🙂 Lásd: cseOzso komm. Vazze! 🙂 Ő tart ezek szerint tart otthon.

  8. Vigyázz magadra Radamsivot mert megjárod kisapám, én kemény vagyok és szelíd bakker, mint a jó magyar. Különben is egy kis műtrágya nem is olyan rossz, nézd meg a növényeket milyen szép nagyra nőnek tőle.
    u.i. Nem is zseretem azt a sz..r kannásbort.

  9. ozsnullecs! 🙂 Azt jól teszed, ha nem iszod, főleg három gyerek melett! Olvasd el a nevem visszafele! Az is mutatja milyen szelíd vagyok, de úgy éreztem kekeckednem kellett egy kicsit, hogy jobban legyek és Te lettél az áldozat! Bocsi! Egyébként láttátok már, hogy pár nap után hogy néz ki egy ilyen tablettás bor maradéka, valami zöld lötyi lesz belőle, olyan penészre emlékeztető. Nem tudom, hogy csinálják? Na mindegy ez a pia téma már unalmas, és van új poszt is.! 🙂 – Látod Mylady, hova kanyarodtunk már el ezzel a pia témával? Szörnyűűűűű.
    Még kávét sem ittam máris megfélemlítettek, – remegve megyek kávét főzni! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük