Blokkolva

Ma lettem jogosult a sztahanovista érdemrend vaddisznó fokozatára: egy hete nem alszom, mert dupla műszakban kell lufit hegeszteni, az meg a multiknál embert próbáló, tudjuk jól.

Ügyintézni voltam, sietősben, kollégám szolgált ki. Bankszámlaszám, személyigazolványszám, jelszó, folyószámlaszám, mind fejből.
Kártyával fizetsz?-kérdi. Jaja, persze. Aha. Ott álltam három és fél percig dermedten, mert nem jutott eszembe a bankkártyám pin kódja.
A velem szemben álló két faszit könnyesre röhögtettem a kis műsorral, amit még ha lúd, legyen kövér címszóval előadtam, de végtére mégis aludni kéne egy kicsit, mert veszélyes lehet mondjuk a zebrán átmenőben, ha hirtelen azt felejtem el, hogy a bal lábamat tegyem szépen a jobb elé.

8 thoughts on “Blokkolva

  1. Kedves kifli!

    Érdekes történet kezdődött, – de mi történt? Elaludtál , mielőtt a poén következett volna?
    Folytasd kérlek! 🙂 Milyen színűek a lufik? 🙂

    • Már ne is haragudj, de a Kiflit légszi nagybetűvel…
      Nézd, a történetet akkor este próbáltam feljátszani ide, amikor az eset történt, de őszintén szólva meglep, hogy a dramaturgiából, miszerint érdekesen kezdődik, de az utolsó sorok beletörődő szürrelaista álomvilága (bal láb a jobb elé és jobb a bal elé, az agy kikacsolt, már nincsenek gondolatok, csak a test megszokása működik még) nem sugallták számodra, hogy itt bizony nem lesz poén…mert elsodorták az alfahullámok. De ha poént akarsz, akkor az max. annyi, hogy Zap kábé négy nap múlva szólt, hogy megírtam ugyan, de nem tettem közzé. Amúgy feketefehér.

  2. Most majdnem az írtam, hogy kedvenc Kiflim… 😉
    Szóval, Drága Kifli!
    Mostmár figyelni fogom, hogy vannak é írásaid függőben, nem csúszok velük négy napot! 😉

  3. Kötözködik! Ééérted? Kötözködik!
    És a főnökömnek szoktam szólítani!
    Eeehhh… pokoli nehéz dolguk van az alkalmazottaknak, bárki is legyen a főnökük. Mindenhol csak a kötözködés, a kiszolgáltatottság, a megaláztatás, és a többiről még itt sem ejthetek szót! 😀

  4. Fogalmam sincs mi tart vissza attól, hogy erre reagáljak… Csak a neveltetésem lehet az oka! Beszélnem kell apámmal…. 😀
    Vagy csinálni egy blogot, hol ezt kiírhatom! Kekeckedik a rohadék… 😀

  5. Kedves Zaphod! Kedves Kifli!

    4 napooot???

    Ez nagyon tetszik! Köszönöm a válaszod Kifli, – megvan most már a teljességérzésem írásoddal kapcsolatban, nemrég olvasom ezt a lapot, és olyan érzésem van most, hogy ha nem időben reagáltok, olyan nagyszerű elvont történetnek tűnő bejegyzések kerülnek fel, hogy aki olvassa totál hülyének érzi magát és még tetszik is neki ez a földöntúli párbeszéd, – és egyszercsak valami virtuális világban érzi magát! 🙂 és néha szüksége van magyar magyar fordításra.:)
    Kifli ! Nagyon jól írsz! Tetszett a válasz!

    Munkára fel! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük